Betalen

Betalingen

Bij uwvloerspecialist.nl kunt u op verschillende manieren betalen. Wij hebben de afhandeling van uw betaling uitbesteed aan Buckaroo Payment Services. Deze bekende en betrouwbare betaalprovider zorgt voor een veilige en snelle afhandeling van uw betaling op diversen manieren. Hieronder krijgt u een korte uitleg van de mogelijkheden.

Ideal: dit is één van de meest gebruikte betaalmethode op internet. U wordt naar uw eigen bank geleid en daar kunt u online uw betaling doen. Uw betaling wordt direct verwerkt. Deze veilige en vertrouwde betaalmethode is voor u kosteloos.

Bankoverboeking: met deze betaalmethode kunt u zelf op een gewenst moment uw betaling doen op uw reguliere methode. Deze betaling is niet on-time en za dus wat langer duren voordat de betaling verwerkt is. Ook deze betaalmethode is kosteloos voor u.

Visa- Mastercard: hiermee betaald u met uw eigen creditcard. Dit is een on-time betaling en zal direct gecontroleerd en geautoriseerd worden. Voor deze betaalmethode geldt een toeslag van 3,5% met een minimum van € 1,95. Let wel op dat de naam die ingevuld wordt exact overeenkomt met de naam die op de pas staat vermeld.

Buckaroo Betaalgarant: hiermee kunt u achteraf uw rekening betalen nadat u uw bestelling heeft ontvangen. Indien u hiervoor kiest gaat u accoord met de daarbijbehorende algemene voorwaarden. Uw aanvraag wordt doorgezonden aan Garantiecheque BV die uw gegevens controleren en accoderen. Indien dit wordt geaccodeert krijgt u van ons de factuur en de bestelling. Deze dient op tijd betaald te worden aan Buckaroo. Op de factuur staat hoe u de factuur dient te betalen. Ook ontvangt u per mail een betaalkoppeling waarmee u kunt betalen. Voor deze betaalmethode wordt er € 5,= aan administratiekosten in rekening gebracht.

Paypal: hiermee kunt u met uw eigen Paypal account uw betaling doen. Deze betaalmethode wordt wereldwijd geaccepteerd in verschillende valuta. Voor deze betaalmethode geldt een toeslag van 3,4%.

Betalen in winkel: uiteraard kunt u ook in de winkel betalen als u de bestelling komt afhalen. Dit zal uiteraard geen kosten met zich meebrengen.