Woca Master Colour Oil

30.95126.75

Woca Colour Oil is een basisolie om houten vloeren te kleuren en te beschermen. De kleurolie zal uw vloer beschermen tegen vuil en vocht. In combinatie met verschillende logen zijn er talloze kleurvariaties te maken. Woca Colour Olie is eenvoudig te onderhouden met Woca Onderhoudsolie wat u eventueel kunt aanvullen met maximaal 25% Woca Colour Oil om de kleur te herstellen. U kunt uiteraard ook zeer dun de Woca Colour Oil gebruiken voor het onderhoud. De wekelijkse reiniging doet u met Woca Natuurzeep. De kleurolie is in 12 kleuren te verkrijgen.

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Woca Master Colour Oil

Woca Colour Oil is een basisolie om houten vloeren te kleuren en te beschermen. De kleurolie zal uw vloer beschermen tegen vuil en vocht. In combinatie met verschillende logen zijn er talloze kleurvariaties te maken. Woca Colour Olie is eenvoudig te onderhouden met Woca Onderhoudsolie wat u eventueel kunt aanvullen met maximaal 25% Woca Colour Oil om de kleur te herstellen. U kunt uiteraard ook zeer dun de Woca Colour Oil gebruiken voor het onderhoud. De wekelijkse reiniging doet u met Woca Natuurzeep. De kleurolie is in 11 kleuren te verkrijgen. Er is ook een proefset te verkrijgen met de 11 kleuren in scheurverpakkingen van 25ml.

Let op: met olie doordrenkte doeken zijn zelfontvlambaar! Bij de uitharding hiervan komt warmte vrij.Gebruikte doeken, sponsen, pads e.d. onder water bewaren of uitgevouwen laten drogen om mogelijke zelfontbranding door broei te vermijden.

Inhoud: 1 en 2,5 liter
Verbruik: 10 tot 15 m2 per liter
Aanbrengen: spatel, oliespons, doek
Droging: 6 tot 12 uur
Gebruiksfrequentie: n.v.t.

Extra informatie

Inhoud

, ,

Kleur

, , , , , , , , , ,

Merk

You may also like…

Uw Vloerspecialist